Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Χαρίζουν δάνεια 70 ΔΙΣ € στη διαπολοκή - Ενώ βγάζουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια των φτωχών Ελλήνων






Eνα γιγαντιαIο σκάνδαλο εβδομήντα δισεκατομμυρίων ευρώ στήνεται από την κυβέρνηση και τους χρεοκοπημένους νταβατζήδες του συστήματος σε βάρος του λαού και του δημόσιου συμφέροντος.

Η κυβέρνηση στην εναγώνια προσπάθειά της να στηρίξει την εγχώρια διαπλοκή που τα έδωσε όλα στην τρόικα και τους ξένους τοκογλύφους ετοιμάζεται να τους χαρίσει δάνεια εβδομήντα δισεκατομμυρίων ευρώ.
Πρόκειται για έγκλημα σε βάρος της δημόσιας οικονομίας με δεδομένο ότι οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια των χρεοκοπημένων ντόπιων νταβατζήδων που θα έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή και οι επιχειρήσεις τους να έχουν βγει στο σφυρί. Το κόλπο που στήνει η κυβέρνηση προβλέπει τη δημιουργία Μπαντ Μπαγκ η οποία θα απορροφήσει το σύνολο των «κόκκινων» και μη εξυπηρετούμενων δανείων από τις τράπεζες μαζί με τις φορολογικές τους οφειλές.
Στην ουσία η κυβέρνηση ξεπλένει στην κυριολεξία κάθε χρεοκοπημένο μεγαλοεπιχειρηματία, εργολάβο ή προμηθευτή, που για χρόνια τώρα έβγαζαν τα κέρδη στο εξωτερικό μέσω offshore εταιρειών και άφηναν απλήρωτα τα δάνεια και τα χρέη στην εφορία.
Η μαφία της διαπλοκής με το κόλπο αυτό μπορεί να αγοράσει από την «Μπαντ Μπαγκ» το σύνολο των δανείων και των χρεών στο 10% της αξίας.
Μιλάμε για ένα απίστευτο στην κυριολεξία σκάνδαλο σε μια χώρα που μετράει δύο εκατομμύρια ανέργους και δεν μπορεί να εξασφαλίσει φάρμακα ούτε για καρκινοπαθείς.
Το έγκλημα που επιχειρείται εξυπηρετεί και τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων οι οποίοι επιχειρούν να αρπάξουν το τραπεζικό σύστημα της χώρας.
Οι τράπεζες θα χρειαστούν νέα ανακεφαλαιοποίηση που σημαίνει ότι θα περάσουν απευθείας στα χέρια των ξένων τοκογλύφων.
Παράλληλα με πρόσχημα το ιδιωτικό χρέος η κυβέρνηση θα υπογράψει νέο μνημόνιο με συνέπεια την απόλυτη κατοχή της χώρας.
Τα πανίσχυρα διαπλεκόμενα συμφέροντα που επιχειρούν να ξεφορτώσουν δάνεια εβδομήντα δις ευρώ άρχισαν το μεγάλο παζάρι με την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα πιέζουν και την αντιπολίτευση, να χαμηλώσει τους τόνους για να περάσει από τη Βουλή το γιγαντιαίο σκάνδαλο.
Τα παζάρια προβλέπουν το ποσοστό του κουρέματος των τραπεζικών χρεών και των φορολογικών υποχρεώσεων αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα παραμείνουν τα ίδια αφεντικά στις επιχειρήσεις που διασώζονται με το δημόσιο χρήμα.
Την ίδια ώρα η τρόικα πιέζει να βγουν στο σφυρί τα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων φτωχών Ελλήνων που αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων. Γιαυτούς δεν πρόκειται να γίνει καμία «Μπαντ Μπαγκ» γιατί δεν μπορούν να πιέσουν το σύστημα.


ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Χαρίζουν δάνεια 70 ΔΙΣ € στη διαπολοκή - Ενώ βγάζουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια των φτωχών Ελλήνων http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/70_15.html#ixzz37Xayx4yo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...