Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Aυτό είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ σούπερ μάρκετ που πουλάει 30% πιο φτηνά τα προϊόντα από τα άλλα - Εξοικονομήστε χρήματα από τα ψώνια σας!




Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Η δραστική μείωση του εισοδήματος οδήγησε πολλές οικογένειες σε οικονομική εξαθλίωση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα αγαθά...

Μας αφαίρεσαν εισόδημα, έκλεισαν τις δουλειές μας, έδιωξαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, μας στέρησαν την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια και μας σπρώχνουν στην απελπισία (έτσι νομίζουν).


Όμως δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν τη δημιουργικότητα, δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν την περηφάνια, δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν το ελληνικό ένστικτο επιβίωσης, δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν τον ελληνικό τρόπο σκέψης που χιλιάδες χρόνια μας ξεχωρίζει σαν έθνος και αντιδράσαμε γρήγορα.
Μια πολύ μεγάλη ομάδα ανθρώπων, συμμέτοχοι σε ένα όραμα και αντιστεκόμενοι στην κρίση της εποχής δημιούργησαν ένα φορέα ο οποίος θα αναπληρώνει τα χαμένα εισοδήματα τους.

Στις 1/4/2012 ξεκίνησε να υλοποιείται η ιδέα του Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ).

Όχι ακόμα σαν επιχείρηση, αλλά σαν ιδέα. Μια πανελλήνια "οικονομική κίνηση - συνεταιρισμός λαϊκης βάσης" στήριξης όλων μας και εξόδου από την κρίση Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Ο σκοπός ήταν να μπορεί ο καταναλωτής να ψωνίζει φθηνότερα τα ίδια προϊόντα τα οποία είναι υπερτιμημένα στην αγορά.

Η ιδέα όμως αντιμετώπιζε ένα βασικό πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ότι δυστυχώς πολλοί καταναλωτές δεν έχουν καν τα χρήματα να ψωνίζουν ούτε τα φθηνότερα προϊόντα.
Έτσι η ιδέα εξελίχθηκε, ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής έχοντας τη δυνατότητα να χει και εισόδημα από το μάρκετ αυτό, να αποκτήσει ξανά την αγοραστική δύναμη που με την κρίση "τους" του πήραν.

Για κάθε προϊόν που πουλιέται στο σούπερ μάρκετ το 8% της τελικής του αξίας επιστρέφει στις οικογένειες που στηρίζουν το μάρκετ (προμήθειες) και το 55% από τα κέρδη επίσης επιστρέφει σε εκατοντάδες οικογένειες της Ελλάδας.

Από 1/4/2012 μέχρι πρόσφατα οι συνεργάτες του ΑΠΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ είχαν στα χέρια τους ένα όραμα και μία υπόσχεση: Ότι θα ανοίξει το μάρκετ όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 1.000 μελών σε μία περιοχή.

Και ήδη στις 12 Ιουνίου του 2013 στην Αθήνα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το πρώτο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, που πουλάει ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ! Το «Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ».

Μπορείτε πλέον να πηγαίνετε και να αγοράζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα αφού αναφέρετε συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που σας έστειλε. Αν πάτε χωρίς να ξέρετε ποιος σας έστειλε δεν μπορείτε να βγάλετε κάρτα μέλους ούτε να ψωνίσετε.
Με αγορές αξίας 20 μόνο ευρώ αποκτάτε κάρτα απλού μέλους για να αγοράζετε όποτε και ότι θέλετε. Επίσης μπορείτε να πάρετε μαζί σας και άλλους υποψήφιους ώστε να δουν το όφελος του να είναι κάποιος μέλος του Α.Π.ΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ, με εξαίρεση το Σάββατο που κλείνει στις 8:00 το βράδυ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ


Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το σούπερ μάρκετ και γενικότερα για το Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και για το πότε γίνονται ανοιχτές ενημερώσεις στον όροφο πάνω από το σούπερ μάρκετ καθώς και σε κάποιες άλλες πόλεις της Ελλάδας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6937 026698


























http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/08/super-market.html

2 σχόλια:

  1. en.uoa.gr 🇬🇷 History that enlightens Knowledge that evolves - Καλη Σαρακοστη - Πασχαλης Πειωλης 1926 metrosport.gr http://epanosifi.blogspot.com/2021/03/blog-post_46.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...