Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕ! ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ.






Ο Γερμανός οικονομολόγος καθηγητής και πρόεδρος του Βαυαρικού Χρηματοπιστωτικού Κέντρου Βολφγκανγκ Γκέρκε μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Focus, δήλωσε ορθά-κοφτά ότι η κατάσχεση των καταθέσεων που έγινε στην Κύπρο έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα στην Ελλάδα, χωρίς μάλιστα να εξαιρεί τους καταθέτες κάτω των 100.000 ευρώ!!! Τόνισε δε ότι είναι… σωστό να διασώζονται οι τράπεζες με τα χρήματα των καταθετών !!!

Πρόκειται για το απαύγασμα της εφαρμογής της γερμανικής κτηνωδίας στην οποία ο Σαμαράς και οι άλλοι θέλουν να είναι αξιόπιστοι!

Ο Γερμανός οικονομολόγος, είπε συγκεκριμένα: «Έπρεπε πολύ πιο νωρίς να είχε ακολουθηθεί αυτός ο δρόμος, όταν η Ελλάδα άρχισε να αντιμετωπίζει δυσκολίες (εννοεί την κατάσχεση των καταθέσεων που έγινε στην Κύπρο). Έπρεπε τότε να είχαν αποφασιστεί συναλλαγματικοί έλεγχοι και έλεγχοι στην κίνηση κεφαλαίων. Αυτή όμως η δυνατότητα δεν αξιοποιήθηκε και οι Ευρωπαίοι και οι Γερμανοί φορολογούμενοι κλήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό για τους Έλληνες φοροφυγάδες».

Όταν αυτά λέγονται από έναν άνθρωπο (!) που έχει στενές σχέσεις με την Καγκελαρία, επιβεβαιώνεται πασιφανώς πώς το Βερολίνο είναι αποφασισμένο να κατασχέσει τις ελληνικές καταθέσεις, όπως έκανε στην Κύπρο, ακόμη και χειρότερα: να αρπάξει εν μία νυκτί και τις κάτω των 100.000 ευρώ καταθέσεις!

Ο Γερμανός οικονομολόγος, στην προσπάθειά του να μαζευτούν οι καταθέσεις των Ευρωπαίων στη Γερμανία, τόνισε: «Είναι κρίσιμης σημασίας το να αναρωτιέται κανείς: Γιατί η τράπεζα μου δίνει μεγαλύτερο επιτόκιο απ' ό,τι π.χ. στην Γερμανία; Ακριβώς αυτό συνέβη στην Κύπρο. Οι τράπεζες προσέφεραν εκεί εξαιρετικά μεγάλα επιτόκια και τα κεφάλαια έτυχαν μίας έντονα κερδοσκοπικής διαχείρισης».
Αυτή είναι η Ευρώπη των …ισοτίμων μελών: μαγαζάκι της Γερμανίας στο οποίο κάνει ό,τι γουστάρει. Ξεσκίζει τις οικονομίες των άλλων χωρών του νότου και κυρίως της Ελλάδος, κλέβοντας, ληστεύοντας το λαό, και τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας. Με τον Σαμαρά και τα άλλα πολιτικά σκύβαλα να δηλώνουν: «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Ήρθαν για καλό μας. Θα έρθει ανάπτυξη αν ακούσουμε ό,τι μας πουν οι Γερμανοί. Πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ» !

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕ! ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!

http://www.katohika.gr/2013/05/tha-arpaksoun-ta-panta-oi-germanarades.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...