Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΝΚΔΟΤΟ:Ολόγυμνο....



Σε μια αίθουσα του Λυκείου το μάθημα της ανατομίας (υποθέστε ότι υπάρχει...) μπαίνει ο Διευθυντής και βλέπει ένα μαθητή ολόγυμνο πάνω στην έδρα. Έξαλλος ο Δευθυντής ζητά εξηγήσεις από τον καθηγητή και αυτός δικιολογείται ότι το μάθημα αφορούσε το αντρικό ανθρώπινο σώμα. Ο Διευθυντής προειδοποίησε μή ξαναγίνει και αποχώρησε.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο επόμενο μάθημα μόνο που όταν ο Διευθυντής μπήκε στο μάθημα αντίκρυσε ένα κορίτσι πάω στην έδρα ολόγυμνο. Ξανά έβαλε τις φωνές αλλά κόπασε κάπως όταν ο καθηγητής εξήγησε πως το μάθημα ήταν για το γυναικείο σώμα.
Τη τρίτη φορά μπαίνει ο Διευθυντής στο μάθημα και βλέπει τους μαθητές να ερωτοτροπούν μεταξύ τους σε ζευγάρια. Μέσα στο πανικό του βλέπει και ένα αγόρι να αυτοικανοποιείται ξέχωρα απ' τους άλλους. Λέει στον καθηγητή πως κατάλαβε ότι το μάθημα ήταν για την σεξουαλική επαφή αλλά ζητά εξηγήσεις για το... μοναχικό αγόρι.
Και ο καθηγητής: "Μου είπε (ο μαθητής) πως δεν έχει διαβάσει και εγώ του απάντησα "Γράψε ό, τι ξέρεις""....

Περισσότερα: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=4429&start=40#ixzz2TvadSDMs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...