Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! Ποια δημοσιογράφος έχει 1,6 εκ. στη λίστα Λαγκάρντ;;;
Βόμβα μεγατόνων στο δημοσιογραφικό κόσμο, την οποία, μάλιστα, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή
Κωνσταντοπούλου, για την εμπλοκή του ονόματος γνωστότατης ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία φέρεται να φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ με καταθέσειςμαμούθ - ύψους 1,6 εκατ. ευρώ!


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον πρώην ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, εάν γνωρίζει το όνομα Ειρήνη Αναστασοπούλου που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις 1.629.000 δολαρίων στην τράπεζα HSBC.


"Η μόνη Αναστασοπούλου Ειρήνη που γνωρίζω είναι που λέει τις ειδήσεις", απάντησε ο κ. Διώτης και συμπλήρωσε ότι τη γνωρίζει πολλά χρόνια καθώς είχανε γνωριστεί στο Βερολίνο το 1995 όταν εκείνη ήταν ανταποκρίτρια εκεί.


Ο κ. Διώτης έδειξε να μη γνωρίζει ότι η κυρία Αναστασοπούλου, που είναι στη λίστα, είναι η δημοσιογράφος που ο ίδιος γνωρίζει ενώ η κυρία Κωνσταντοπούλου "σήκωσε" το θέμα λέγοντας ότι η κυρία Αναστασοπούλου δουλεύει και στο Κανάλι της Βουλής ως δημοσιογράφος και ότι υπάρχει θέμα που θα πρέπει να εξετασθεί.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι στα ονόματα που έχετε ανοίξει. Βλέπετε ότι καλώς επιμένω και σας ρωτώ.


ΜΑΡΤΥΣ (Ιωάννης Διώτης): Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια.


ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι, πρόκειται για την ίδια.


ΜΑΡΤΥΣ : Τώρα το ακούω, τώρα το μαθαίνω.


ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Διώτη, σας ρώτησα αν γνωρίζετε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα, απαντήσατε όχι γενικά. Σας είπα ειδικότερα να σας ρωτήσω για τα ονόματα. Μου απαντάτε ότι αυτό το πρόσωπο το γνωρίζετε. Βλέπετε ότι έχει νόημα. Δεν είναι για να σας βασανίζω όπως με τη σκαιά συμπεριφορά του επιλέγει να λέει και να ξαναλέει ο κ. Μαρκογιαννάκης! Είναι διότι πρέπει να ελεγχθούν αυτά τα θέματα. Οταν υπάρχει δημοσιογράφος μέσα με 1.630.000 δολάρια και είναι στο κανάλι της Βουλής, υπάρχουν ζητήματα!


Σημειωτέον ότι στη λίστα Λαγκάρντ σε συνεχόμενους κωδικούς υπάρχουν τρεις καταγραφές με το επώνυμο Αναστασοπούλου. Ειρήνη, Αλεξάνδρα και Ιωάννα με 1.629.920 δολάρια η κάθε μια. Παρατηρητές εκτιμούν ότι πρόκειται για συγγενείς που μοιράστηκαν ισόποσα οικογενειακά χρήματα


104.000 ευρώ μεικτά και όχι 1,5 εκατ. ευρώ πήρε ο Βαξεβάνης
Ο Κώστας Βαξεβάνης, μέσω του koutipandoras.gr, απάντησε στον Αδωνη Γεωργιάδη: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ότι πραγματοποιείται μια σειρά συντονισμένων κινήσεων και δημοσιευμάτων ώστε να εμφανιστεί ο Κώστας Βαξεβάνης ως ένας πλούσια αμειβόμενος κρατικοδίαιτος παρουσιαστής της ΕΡΤ. Την ίδια ώρα που το κόστος της εκπομπής "Tο Κουτί της Πανδώρας" είναι αναρτημένο και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αλλά και στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, δημοσιεύματα, και κυρίως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσιάζουν τον Κώστα Βαξεβάνη αμειβόμενο με 2 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ παρά τις διαψεύσεις και τα δημοσιευμένα στοιχεία.


Χρησιμοποιώντας την βουλευτική του ιδιότητα και για λόγους προσωπικής εκδίκησης (το ΗΟΤ DOC είχε αποκαλύψει οτι η σύζυγός του ήταν αντιπρόσωπος λογαριασμού στην HSBC που υπήρχε στη Λίστα Λαγκάρντ), ο κ. Γεωργιάδης έκανε ερώτηση στη Βουλή για το κόστος της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη στην ΕΡΤ. Μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ, για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε πως το συνολικό ποσό που έχει καταβάλλει η ΕΡΤ για 3 χρόνια για "Το Κουτί της Πανδώρας" είναι 1,5 εκ. ευρώ γεγονός που σημαίνει οτι η συγκεκριμένη εκπομπή είναι η φθηνότερη παραγωγή της ΕΡΤ σε σχέση με τις ομοειδείς εκπομπές. Παράλληλα, αποδείχθηκε ότι ο Κώστας Βαξεβάνης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας παραγωγής».
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/16_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...