Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ: “ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Η ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ”. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ(ΒΙΝΤΕΟ)





Εταιρεία που διαφημίζει κάρτες υγείας , βρίσκει τα προσωπικά μας δεδομένα με κάποιον “μαγικό” τρόπο και κάνει τηλεφωνικές οχλήσεις στα τηλέφωνα ανυποψίαστων πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα αναγνώστης του makeleio.gr, μας κατήγγειλε έξαλλος ότι δέχεται συνεχώς τηλεφωνήματα από άγνωστο αριθμό και τον εκβιάζουν να γίνε μέλος στις κάρτες υγείας που διαφημίζει η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη.

“Να πας να γραφτείς τώρα στην κάρτα που διαφημίζει η Δανδουλάκη γιατί θα μείνεις χωρίς ασφάλεια. Ο ΕΟΠΥΥ βάζει λουκέτο” του λένε συγκεκριμένα στο τηλέφωνο!

Υποστηρίζουν πως πρέπει να το κάνει κάποιος οπωσδήποτε αυτό, γιατί ο ΕΟΠΥΥ θα κλείσει σε λίγο καιρό και θα μείνει και ο ίδιος και η οικογένειά του χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Καταρχάς που βρίσκουν τα προσωπικά δεδομένα και τηλεφωνούν ασύστολα στους πολίτες; Αυτή η αριστεράντζα η Δανδουλάκη που διαφημίζει τις κάρτες αυτές της συγκεκριμένης εταιρίας σε τέτοιο ξεπεσμό έφτασε;

Η εν λόγω εταιρεία αλλά και η ηθοποιός πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσουν ότι δεν εχουν καμία σχέση με τα τηλεφωνήματα που γίνονται από απόκρυψη και φοβίζουν τον κόσμο.

Εμείς θα στείλουμε το θέμα στον Εισαγγελέα. Να πάρει θέση και το υπουργέιο Υγείας και ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί αλλιώς θα θεωρηθούν συνένοχοι.

Αυτές είναι οι αλητείες του Μνημονίου και των δεινών του με θύμα ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!

Δείτε το βίντεο της διαφήμισης με την Κάτια Δανδουλάκη και τις κάρτες υγείας «Υγείαonline» που είναι ένα δημιούργημα του ιατρικού επιστημονικού portal υγείας Ygeiaonline.gr που ανήκει στην μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων της Ελλάδας «ΟΡΟΣΗΜΟ», όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν στη σελίδα τους.
 
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...