Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΣΑΣ!!!


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ 25000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
(ΜΠΑΜΠΑΣ, ΑΔΕΡΦΗ, Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Η ΑΛΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ACTIONAID ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ) ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΑ 90% (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΧ. ΦΥΛΑΚΕΣκ.α.) ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!! ΤΟ ΣΠΑΩ ΑΥΓΑ!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ , ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ κ.α ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΠΙΑΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ, ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ(ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ), ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ(ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ), ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ(ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ)!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ(ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΓΑ (ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ) ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑhttp://kostasedessa.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1128.htmlΝΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ , ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ (ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΗΦΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ: ΕΧΕΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΑΣ ΤΗΣ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!) ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΣΑΣ!!!

http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1128.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...