Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"





Η "διακήρυξη" των έφεδρων και απόστρατων της Κοινότητας Εφέδρων Καταδρομέων η οποία έχει προκαλέσει την επέμβαση της Δικαιοσύνης, βρήκε "στήριγμα" από απόστρατους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α.Κί.Σ με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στην αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα η οποία και αναμένεται με ανησυχία από τη κυβέρνηση.

Διαβάστε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση:

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ 45ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ





Σοκαρίστηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας της Ηλείας όταν τους ανατέθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά ένα 45χρονο αλλοδαπό που ασέλγησε πάνω σε ένα ανήλικο αγόρι, σε περιοχή του Νομού.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του …Πενταγώνου !




To σύστημα που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Στρατηγός Γράψας !Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη – κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΣΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ




Πλησιάζει η ώρα της επιθεώρησης από την τρόικα και τα σαμαρικά παραμύθια για δήθεν «πρωτογενή πλεονάσματα» και «success story», έχουν προ πολλού γίνει σκόνη και θρύψαλα. Η κυβέρνηση έχει αναγκαστεί να πραγματοποιεί την μία ομολογία μετά την άλλη, παραδεχόμενη ευθέως ότι επί πολύ καιρό δούλευε κανονικότατα τον Ελληνικό Λαό. Τώρα που έπεσαν οι μάσκες της «επιτυχίας», η κυβέρνηση αναζητεί λύσεις για άρον άρον και όσο όσο ξεπούλημα των λιμανιών της χώρας.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ραγιάδες τότε, ραγιάδες τώρα. Χαράτσια τότε, χαράτσια τώρα.




Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαός εξαθλιώνεται και εξουθενώνεται με την επιβολή φόρων θα κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν για να θυμηθούμε την ιστορία που έχει να κάνει με τον Κεφαλικό φόρο η χαράτσι επί τουρκοκρατίας.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...