Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Το κλείσιμο των νηπιαγωγείων…έγινε για την λειτουργία του μισού γραφείου του Βενιζέλου.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, από το κλείσιμο 118 σχολείων και νηπιαγωγείων θα εξοικονομηθούν 76.000 ευρώ το 2013 και 228.000 ευρώ το 2014.
Κάθε λουκέτο, δηλαδή σε σχολείο ή νηπιαγωγείο έχει 2.500 όφελος για το δημόσιο ταμείο.

Κλείνουν σχολεία…

Γιάννενα: Ξύλο πετροπόλεμος και δακρυγόνα στη Δωδώνη - Εισβολή απλήρωτων κτηνοτρόφων - Η απάντηση της εταιρείας..




- Απλήρωτοι κτηνοτρόφοι έσπασαν την κεντρική πύλη της γαλακτοβιομηχανίας και μπήκαν μέσα - Μάχες σώμα με σώμα, πετροπόλεμος και χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ για να επιβάλλουν την τάξη - Η διοίκηση της Δωδώνης ζήτησε νέα παράταση για την εξόφληση των οφειλομένων - Τι τους πρότεινε - ''Είμαστε 4 μήνες απλήρωτοι και δεν μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας'' λένε οι κτηνοτρόφοι...

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΟΣ "ΚΌΛΠΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙ Η... ΛΥΠΗΤΕΡΉ ΤΗΣ ΕΦΟΡΊΑΣ





Το κόλπο για να πληρώσουν όσο το δυνατόν αργότερα τη... λυπητερή της Εφορίας φαίνεται πως ανακάλυψαν πολλοί φορολογούμενοι. Καθοδηγούμενοι ίσως και από τους λογιστές τους, φαίνεται πως η πλειοψηφία σχεδόν όσων έσπευσαν να κάνουν ήδη την ηλεκτρονική τους δήλωση, αποφεύγουν να επιλέξουν το ...

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

SOS. ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΉΠΤΕΣ. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΕΤΕ ΠΟΛΛΆ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ!






Τα κακά νέα: χρωστάτε –πολλά ή λίγα-, αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο.

Τα καλά νέα: Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, σας χρωστάνε, σας κλέβουν ανελέητα, χρόνια τώρα, και πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό. Αμέσως.Και εξηγούμαι.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ας ετοιμαστούμε για τα χειρότερα!





Σε όσους απορούν για ποιον λόγο έγινε η επίσκεψη Σόϊμπλε στην Αθήνα, από την στιγμή που δεν ήρθε για να μάθει κάτι ή για να προσφέρει οτιδήποτε, έχουν απόλυτο δίκιο. Ήταν ο γνωστός κ. Σόιμπλε, ο οποίος από την μία πλευρά θαυμάζει το γεγονός ότι οι Έλληνες αντέχουν ακόμη και από την άλλη αρνείται να ανοίξει τις κάνουλες της χρηματοδότησης. Η απάντηση βρίσκεται στις γερμανικές εκλογές και στο εκλογικό ακροατήριο του κ. Σόιμπλε. Μόνο.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΣΑΣ!!!






Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ 25000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
(ΜΠΑΜΠΑΣ, ΑΔΕΡΦΗ, Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Η ΑΛΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ACTIONAID ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ) ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΑ 90%

Οι πέντε ευπατρίδες που μας κυβερνούν δεν ξέρουν να πιάνουν ούτε όπλο! [video]




Μαντέψτε τι κοινό έχουν Βενιζέλος, Τσοχατζόπουλος, Σαμαράς, Παπούλιας και Πάγκαλος σε σχέση με τη στρατιωτική τους θυσία. Μη κουράζεστε! Και οι "5" πλήρωσαν και δεν υπηρέτησαν. Δείτε το

ΑΝΕΚΔΟΤΟ



Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΟΥ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ




Θεωρούμε ως υπεύθυνους ΌΛΩΝ των δινών της ανθρωπότητας τους Εβραίους. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν κάποιοι που τραβούν τα νήματα για χιλιάδες χρόνια τωρα υπόγεια και σε πλήρη ΑΦΆΝΕΙΑ....


ΑΝΕΚΔΟΤΟ :ΔΩΜΆΤΙΟ 202!!!




Μία γυναίκα ήταν στη reception του ξενοδοχείου της και περίμενε να πάρει το κλειδί της.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Nέο περιστατικό στην Πάρο: Βούλγαρος αποπειράθηκε να βιάσει 29χρονη ενώ άλλοι βούλγαροι ξυλοκόπησαν τον αρραβωνιαστικό της




Σκηνικό τρόμου το οποίο αποτελεί ριμέικ αλλά με ευτυχώς αίσια κατάληξη της περσινής υπόθεσης της 22ας Ιουλίου 2012, όταν... σε βραχώδη περιοχή στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου ενήλικο τέρας από το Πακιστάν τσάκισε στα βράχια την 16χρονη Μυρτώ, εξελίχθηκε πάλι στην ευρύτερη τουριστική περιοχή. Η αστυνομία Νοτίου Αιγαίου με έδρα τη Σύρο αποπειράθηκε να υποβαθμίσει το περιστατικό, όμως αναγνώστης, μας αποκάλυψε σημεία και τέρατα με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην ανατριχιαστική αλήθεια.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ στα "μαϊμού" γυαλιά ηλίου!!! Τυφλώνουν..





Σε σοβαρό κίνδυνο εκθέτουν τα μάτια τους επτά στους δέκα Έλληνες, καθώς φορούν γυαλιά ηλίου αγορασμένα από πλανόδιους πωλητές ή από... διάφορα καταστήματα εκτός των οπτικών.

Μυστηριώδες Ελληνικό αεροσκάφος αναστατώνει τους Τούρκους






Ένα «μυστηριώδες» Ελληνικό αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με τους Τούρκους παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο την Δευτέρα πρώτη Ιουλίου, έχει αναστατώσει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο γιατί δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και το είδος του κάτι που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το σύστημα παρακολούθησης των τουρκικών ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου.



Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet, η οποία επικαλείται το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, στις 1 Ιουλίου και ώρα 8,37 λεπτά το πρωί, ένα «μυστηριώδες» Ελληνικό αεροσκάφος πετώντας βορειοανατολικά της Ελληνικής νήσου Χίου προχώρησε σε παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου την πρώτη φορά για έξη ολόκληρα λεπτά.

Το Ελληνικό αεροσκάφος πλησίασε την τουρκική ακτή του Karaburnu στην απέναντι από την Χίο μικρασιατική ακτή και πολύ κοντά στην Σμύρνη, προκαλώντας τον συναγερμό στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο καθώς δεν έγινε δυνατόν να διαπιστωθεί ο τύπος του αεροσκάφους κάτι που εξέπληξε δυσάρεστα τους Τούρκους αφήνοντας τους πολλά ερωτηματικά.

Όπως αναφέρεται, αμέσως το τουρκικό Γενικό Επιτελείο έστειλε σήμα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να προβεί σε διαμαρτυρία προς την ελληνική πλευρά. Την ίδια σχεδόν ώρα ένα φουσκωτό σκάφος με ελληνική σημαία, σύμφωνα πάντα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, παραβίαζε τα «τουρκικά χωρικά ύδατα» στην περιοχή των Ιμίων, η οποία σύμφωνα με τους Τούρκους ανήκουν στην τουρκική πλευρά. Η μέρα όμως ήταν φαίνεται πολύ έντονη καθώς πάλι σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς την ίδια ώρα στην περιοχή πέριξ της νήσου Λήμνου τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 συνεπλάκησαν σε αλλεπάλληλες αερομαχίες με τα ελληνικά της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας.

Η περιοχή ανοιχτά της Σμύρνης όπου έγινε η εμφάνιση του ανεξακρίβωτου Ελληνικού αεροσκάφους θεωρείται από τους Τούρκους σαν η πιο εύφλεκτη περιοχή καθώς πολύ συχνά παρατηρούνται εμπλοκές των πλοίων της ακτοφυλακής των δυο χωρών εξ’ αιτίας του μεγάλου ρεύματος των λαθρομεταναστών που επιλέγουν την εν λόγω περιοχή για να προωθηθούν στην Ελλάδα από τις μικρασιατικές ακτές.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ίδια τουρκική εφημερίδα, στις 30 Ιουνίου έγινε κυριολεκτικά «πάρτι» πάνω από το Αιγαίο καθώς τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη ενεπλάκησαν σε αλλεπάλληλες αερομαχίες στην περιοχή μεταξύ Λήμνου Λέσβου και Χίου στο βόρειο Αιγαίο.

Πάντως το τελευταίο επεισόδιο με το ανεξιχνίαστο Ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος για άλλη μια φορά καταρρίπτει τους μύθους περί της τουρκικής υπεροπλίας στο Αιγαίο και καταρρακώνει όλο αυτό το κλίμα της τουρκικής υπερδύναμης που έχει καλλιεργηθεί σκόπιμα από διάφορες ελληνικές πηγές δημιουργώντας ένα κλίμα ηττοπάθειας στην ελληνική πλευρά και εξυπηρετώντας ξένα προς τα ελληνικά συμφέροντα κέντρα.


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ


Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://www.apocalypsejohn.com/2013/07/mysthriwdes-ellhniko-aeroskafos-anastatwnei-tous-toyrkous.html

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Σκλαβα...






Γυναίκα : Τι να φτιάξω σήμερα για φαγητό;

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!






Έχει γεμίσει η αγορά μας με πολλούς απατεώνες που σκαρφίζονται 1002 τρόπους για να σας κλέψουν. Και το κακό είναι ότι δεν φοβούνται καθόλου την αστυνομία και την δικαιοσύνη, γιατί έτσι και αλλιώς το σακάκι τους είναι κρεμασμένο πίσω από την πόρτα της φυλακής .

Είναι τόσο ευρηματικοί που δεν σου περνάει από το μυαλό η διαβολιά της στιγμής, και είσαι έτυμος να την πατήσεις. Γι αυτό ότι παράξενο και πρωτότυπο δείτε μην το εμπιστεύεστε σίγουρα είναι απατεώνας.
Προχθές μου διηγήθηκε ένας φίλος μια ιστορία και πως την πάτησε.
Μπαίνει ένας τύπος καλοσυνάτος στο μαγαζί του και με ένα λυπημένο ύφος του είπε πως μόλις βρήκε από τη φυλακή που τον είχαν μέσα για χρέη στο δημόσιο, και δεν έχει λεφτά για εισιτήρια να πάει στα παιδιά του στη Δράμα.
Ο Κομοτηναίος επαγγελματίας τον λυπήθηκε βγάζει του δίνει ένα πενηντάρικο και του λέει να πάρεις και από μια σοκολάτα στα παιδιά σου.
Έλα όμως που ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη.
Ο κομοτηναίος επαγγελματίας πήγε το ίδιο βράδυ σε ένα ταβερνάκι της Κομοτηνής με την παρέα του, και τον είδε μέσα να τα πίνει ο δήθεν Δραμινός. Τον αρπάζει από το γιακά και του παίρνει πίσω το πενηντάρικο, και απαθέστατα ο απατεώνας του λέει. Άμα σου έλεγα ότι θέλω να πιω θα μου έδινες; Όχι!! Σκεφτείτε εκείνη τι μέρα ο συγκεκριμένος τι μεροκάματο έβγαλε!!! Γι αυτό ούτε δεκάρα σε κανένα και για κανένα λόγω…
Μόνο έτσι θα εξαφανιστούν οι κάθε απατεώνες και οι κάθε επαίτες αετονύχηδες !!!!
http://kostasliourtas.blogspot.gr/

http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3406.html

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Επείγον: Προσοχή! Μην κοινοποιείτε σε κανέναν οποιαδήποτε στοιχεία σας






Ειδικά όσοι κάνετε δήλωση μέσω Internet...

Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου,

καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών.

Στο μήνυμα περιλαμβάνεται το λογότυπο του Υπουργείου, το δε κείμενο είναι στα Ελληνικά, καθιστώντας το απατηλό μήνυμα αρκετά αληθοφανές.

Ειδικότερα, ο παραλήπτης ενημερώνεται ότι δικαιούται κάποιο ποσό ως επιστροφή φόρου και για να το παραλάβει άμεσα θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα που του δίδεται. Εκεί, ζητούνται τα προσωπικά δεδομένα του παραλήπτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ, κ.α.), στοιχεία πρόσβασης σε τραπεζικό λογαριασμό (όνομα χρήστη-userid και συνθηματικό-password), καθώς και όλα τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. Σε περίπτωση που λάβετε αυτό το μήνυμα (δείτε το παραπάνω αρχείο), ή αντίστοιχα μηνύματα από τράπεζες και άλλους οργανισμούς στα οποία σας ζητούν να συμπληρώσετε στοιχεία σας για να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό, σκεφθείτε:

Κανένας σοβαρός και αξιόπιστος οργανισμός ή εταιρεία δεν χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τέτοιου είδους υποθέσεις.

• Μην απαντάτε ποτέ σε τέτοιου είδους μηνύματα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα διαγράψετε και να ενημερώσετε την εταιρεία ή τον οργανισμό που εμφανίζεται ως αποστολέας για το περιστατικό.
• Μην συμπληρώνετε διαδικτυακές φόρμες στο Διαδίκτυο χωρίς να έχετε διαβάσει κάποιο κείμενο (όροι χρήσης/ πολιτική απορρήτου) που να προσδιορίζει τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε.



Πηγή: Ελεύθερη Σκέψη

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..





ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ:



Η ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΝΑΝΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ.

ΟΜΩΣ Η ΔΕΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ 3000 kwh ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 300€ (ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ).

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΙ 3000kwh Χ 2 ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ = 6000 kwh ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ 300€ Χ 2 = 600 € ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ 1200€ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ).

ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΕΣ. ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ kWh.

ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΔΕΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ kWh ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ.

ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ/ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ INTERNET.

ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

ΔΗΛ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ 1300€ ΟΦΕΙΛΗ Η ΔΕΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ 300€ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 200€. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ. ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΒΑΤΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (50€ - 100€ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 20, 30 Ή 40 ΗΜΕΡΕΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 80% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ. (Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ)

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ 80% ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΧΑΖΟ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ 50€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ".

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΕ, ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ 80% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ κλπ) ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΕΠΩΝΥΜΩΣ
ΣΑΪΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ (sainis.gr)
Δ/ΣΤΗΣ ekdosi.com
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

http://www.katohika.gr/2013/07/etsi-mas-klevei-i-deh-olous.html

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Η ΕΡΩΜΕΝΗ!!!!

 


Ένα ζευγάρι εφοπλιστών, τρώει σ' ένα κυριλέ ρεστοραν. Ξαφνικά, μια πανέμορφη ξανθιά πέφτει πάνω στο σύζυγο και αρχίζει να τον φιλάει, να τον χαϊδεύει και να τον αποκαλεί "τζουτζούκο μου", "μωράκι μου" και τέτοια. Μόλις η πιτσιρίκα φεύγει, η εμβρόντητη σύζυγος σηκώνεται αγριεμένη και φωνάζει:
-Άτιμε, προδότη, βρομιάρη, θα σε χωρίσω!
-Είσαι σίγουρη; αντιγυρίζει εκείνος με απόλυτη ηρεμία.

-Αν είμαι; βρε θα σε κάνω ρεζίλι!
-Ξεχνάς το προγαμιαίο συμβόλαιο; Αν με χωρίσεις, θα χάσεις τα πάντα: Λεφτά, κοσμήματα, αυτοκίνητα, ταξίδια!
Η κυρία το ξανασκέφτεται, βάζει μπροστά το συμφέρον της, καταπίνει την πληγωμένη περηφάνια της και το βουλώνει. Συνεχίζουν να τρώνε αμίλητοι ώσπου η σύζυγος σχολιάζει:
-Καλέ, εκείνος εκεί κάτω, ο Παπατρέχας ο βιομήχανος δεν είναι;
-Μμμ, ναι, αυτός είναι.
-Κι αυτή μαζί του ποια είναι; Γιατί σίγουρα η γυναίκα του δεν είναι!
-Η ερωμένη του είναι!
-Πφφφ! Η δικιά μας είναι πιο καλή!
http://kostasedessa.blogspot.gr/2011/06/blog-post_694.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...